Kleeneze Business Opportunity

 
Work From Home  UK Ireland Kleeneze Netherlands Holland Franchise
 

Kleeneze Work From Home
 

Home Business Kleeneze Opportunity
 

Business Opportunity Work From Home
 

Work From Home With Kleeneze
 

Natalie van Straten

ERICHEM - Natalie van Straten in Erichem zit midden in de jonge kinderen. En omdat ze haar kinderen iedere dag wil volgen en zelf thuis wilt zijn als ze uit school komen, is het vinden van passend werk moeilijk.

Enkele jaren geleden had ze een brocante-zaak aan huis, maar deze is inmiddels gesloten. Nu heeft ze de Kleeneze-organisatie ontdekt en er van overtuigd geraakt dat dit werk goed te combineren valt met het managen van een gezin.

Natalie: Kleeneze biedt een heel gemakkelijke manier om thuis te winkelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in een breed aanbod aan kwaliteitsproducten voor gebruik in huis en tuin, gezondheids- en schoonheidsproducten en geschenken. Deze worden gratis thuisgebracht via een netwerk van zelfstandige distributors.

Kleeneze is een gerespecteerd en bekend merk, dat actief is in Groot-BrittanniŽ, Ierland en Nederland. Voor mij persoonlijk betekent het dat ik een groot gedeelte van de Kleeneze catalogi nog zelf rondbreng, maar dat ik ook op zoek ben naar mensen die dat in hun eigen wijk willen doen.

Zo intensiveer ik mijn verzorgingsgebied en zorg er tegelijkertijd voor dat moeders met kinderen, al is het maar achter de wandelwagen, ook nog eens wat extra’s kunnen verdienen. De investering is minimaal en haal je er in korte tijd weer uit. Ik spreek echt uit ervaring.


Return to the Kleeneze Testimonials or go to the Kleeneze Home Page

 Gavin Scott
Gavin Scott and Bonnie Arapes new £70,000 Porsche Carrera 4
Gavin Scott and his partner, Bonnie Arapes are two of Kleeneze's most successful distributors. Gavins group accounts for monthly turnovers in excess of £3.8 million!

More about Gavin Scott

 Media Coverage
Kleeneze Press Articles

Take a look through the extensive and growing archive of press articles. Here you can find out more about Kleenezes continued success with its growing distributor base.

Kleeneze Testimonials

 Success now!
Success is about being in the right place at the right time. With home shopping booming worldwide and more and more people looking for ways to make an alternative income, Kleeneze is positioned in front of a huge growth wave.

Get your FREE Info Pack

 European Launch
Kleeneze have just launched in Holland in the Netherlands. Join my team now and be part of our incredible growth cycle into Europe!

Key People Needed Now!

Get your FREE Info Pack

 Did you know?
It requires no selling experience as the catalogues do it all for you, in fact the only time that you meet your customers is when
you deliver their goods!

 Did you know?
Kleeneze experienced 800% growth in the last 8 years and paid out more than £90 million to it's network of distributors in the last 4 years alone!
Promoter: Kleeneze UK Ltd, Express House, Clayton Business Park, Accrington, BB5 5JY - Please read The "Wealth Warning"
© 2003-2014 Gavin Scott - Independent Distributor of Kleeneze - Approval number 4136