Kleeneze Business Opportunity

 
Work From Home  UK Ireland Kleeneze Netherlands Holland Franchise
 

Kleeneze Work From Home
 

Home Business Kleeneze Opportunity
 

Business Opportunity Work From Home
 

Work From Home With Kleeneze
 

Pauline Povel-Boekwijt

I woon in Hilversum, Noord-Holland. Ik ben getrouwd en heb 4 jonge kinderen. Ik ben ongeveer 3 maanden geleden met Kleeneze van start gegaan.

De wedstrijd die je had uitgezet motiveerde mij enorm om mijn uiterste best te doen.

Een fantastische stimulus! Per week distribueer ik 250 catalogi.
Pauline Povel-Boekwijt

Click image for large version

Vanaf het begin ben ik druk bezig om een klantenbestand op te zetten en maak dan ook intensief gebruik van de 'Round Book'.

Ik kan niet meer dan 250 catalogi per week uitzetten, omdat het enorm veel tijd in beslag neemt om ze op te halen. Nadat ik dus de herinnering-briefjes door de deur heb gedaan moet ik terug om de boekjes alsnog op te halen.

Ik ben elke dag bezig met
Kleeneze. Er zijn soms dagen tussen dat ik wel 5 uur aan het lopen ben. Ik ben van nature volhardend en consequent en ik houd mij aan mijn opgestelde plan.

Zelfs als het slecht weer is denk ik niet: 'Morgen is het misschien een betere dag!' Nee, ik blijf bij mijn plan, wat het weer dan ook is! Op dit moment heb ik al een aardig klantenbestand opgebouwd en het gaat steeds beter.

Ook ontvang ik enorm leuke reacties van mijn klanten. Als je voor de eerste keer gaat distribureren in een nieuwe wijk, neemt het wel wat tijd in beslag want ik presenteer de catalogi eerst. In het begin voelde ik mij best een beetje beschaamd, maar dat is al gauw overgegaan.

Ik probeer om mij niet op te dringen bij de mensen en ik respecteer hun mening als ze mij vertellen dat ze geen Kleeneze boekje meer wensen te ontvangen.

Ik behandel mijn klanten met respect; op de manier zoals ikzelf behandeld zou willen worden. Ik geloof dat dat erg belangrijk is. Ik geloof in Kleeneze en heb enorm veel plezier in het werk dat ik doe.

Hierbij wens ik iedereen in
Kleeneze veel geluk en mijn advies is: Houd je aan je plan en ga er gewoon voor!

Pauline Povel-Boekwijt.

 
Return to the Kleeneze Testimonials or go to the Kleeneze Home Page

 Gavin Scott
Gavin Scott and Bonnie Arapes new £70,000 Porsche Carrera 4
Gavin Scott and his partner, Bonnie Arapes are two of Kleeneze's most successful distributors. Gavins group accounts for monthly turnovers in excess of £3.8 million!

More about Gavin Scott

 Media Coverage
Kleeneze Press Articles

Take a look through the extensive and growing archive of press articles. Here you can find out more about Kleenezes continued success with its growing distributor base.

Kleeneze Testimonials

 Success now!
Success is about being in the right place at the right time. With home shopping booming worldwide and more and more people looking for ways to make an alternative income, Kleeneze is positioned in front of a huge growth wave.

Get your FREE Info Pack

 European Launch
Kleeneze have just launched in Holland in the Netherlands. Join my team now and be part of our incredible growth cycle into Europe!

Key People Needed Now!

Get your FREE Info Pack

 Did you know?
It requires no selling experience as the catalogues do it all for you, in fact the only time that you meet your customers is when
you deliver their goods!

 Did you know?
Kleeneze experienced 800% growth in the last 8 years and paid out more than £90 million to it's network of distributors in the last 4 years alone!
Promoter: Kleeneze UK Ltd, Express House, Clayton Business Park, Accrington, BB5 5JY - Please read The "Wealth Warning"
© 2003-2014 Gavin Scott - Independent Distributor of Kleeneze - Approval number 4136