Kleeneze Business Opportunity

 
Work From Home  UK Ireland Kleeneze Netherlands Holland Franchise
 

Kleeneze Work From Home
 

Home Business Kleeneze Opportunity
 

Business Opportunity Work From Home
 

Work From Home With Kleeneze
 

Kleeneze Testimonials

Dutch Distributors - November 2006Beste teamleden,

Peter v.d. Bosch heeft mij gevraagd mijn ervaringen aan jullie over te brengen.

Ik ben Rien van Beuzekom woonachtig te Epe, gehuwd en heb vier kinderen,die op middelbare scholen zitten. Omdat ik enige tijd geleden door overspannenheid uit het arbeidsproces geraakt ben heb ik thans een uitkering. Jarenlang heb ik als assurantieadviseur gewerkt bij tussenpersonen in de buitendienst. Omdat het vinden van een andere werkgever thans problemen oplevert in verband met mijn leeftijd ben ik op zoek gegaan naar andere bezigheden. Naar mijn vorige werkgever kan ik niet terugkeren vanwege een nog steeds lopend arbeidsgeschil.

Sinds eind september 2006 werk ik als distributeur van Kleeneze. De keuze voor Kleeneze heb ik bewust gemaakt uit de aanbiedingen van netwerkmarketing die te vinden zijn op internet. Het productassortiment vond ik praktisch om aan de mensen te verkopen. Het zijn tastbare handige artikelen tegen een zeer acceptabele prijs bestemd voor een groot publiek.

Tevens hoef je geen voorraad aan de houden van goederen. Bestellen via internet werkt perfect. In het begin op advies van Peter heb ik kennissen en onbekenden benaderd. Omdat in Epe Kleeneze nog niet bekend is heb ik zogenaamde ‘koude”acquisitie gedaan in een aantal straten verspreid over heel Epe. Ik verspreidde circa 20 mapjes (catalogussen) per keer op de maandag en donderdag. Deze mapjes (catalogussen’ gebruikte ik voor de helft onder bekenden en voor de andere helft onder niet-bekenden. De bekenden wonen door heel Epe. De niet-bekenden wonen dus in eenzelfde straat. Inmiddels maak ik geen gebruik meer van uitgave mapjes in een bepaalde straat. Ik ben nu alleen bezig met die mensen die ik ken woonachtig in heel Epe Het zijn ongeveer 15 personen per keer die ik benader. Dus 30 personen per week .Zo veel mogelijk probeer ik de mapjes persoonlijk uit te reiken.

Ik ga selectief te werk .’Koude ‘ acquisitie werkt volgens mij tijdens de opbouw van je winkel niet. Eerst een goede basis opbouwen van personen die je kent. Deze mensen vertellen een en ander wel door als je het product en de werkwijze van Kleeneze duidelijk maakt en er tevreden over bent. Je kunt je afvragen waar je kennissen vandaan haalt. Ik denk dat dat niet zo moeilijk is. Neem eens contact op met een sportvereniging,kerkgenootschap,basisschool en

verzorgingstehuis. Tot nog toe heb ik er geen spijt van dat ik met Kleeneze ben begonnen. Verkopen op zich vind ik leuk om te doen. Op termijn heb ik als doel met andere personen te gaan samenwerken in een eigen team. Alleen werkzaam zijn in de gemeente Epe lijkt mij niet te behappen als het aantal bestellingen doorgaat zoals het nu gaat. Nog en laatste tip. Geef niet teveel kosten uit voor advertenties. Probeer instanties te vinden waar je bijvoorbeeld iedere maand gedurende een jaar in een blaadje staat met een kleine advertentie.

Ik hoop dat jullie met mijn verhaal wat kunnen doen.

Met vriendelijke groeten,

Rien van Beuzekom te Epe
10 % Persoonlijk is mogelijk!!!

Voor iedereen die denkt dat het niet mogelijk is moet nu blijven lezen.

Ik ben Mirjam, 25 jaar oud en net afgestudeerd als docent Brood/Banketbakker.

Met Kleeneze ben ik begonnen begin augustus 2005 in Venhuizen. Ik haalde de catalogussen 2 keer in de week op, terwijl ik nog studeerde op het HBO. Ging bijna mijn vierde en laatste jaar in. In de 2e periode dat ik liep haalde ik al 10% persoonlijk. Dit was haalbaar doordat een heleboel mensen mij al jaren kende. Halverwege oktober kregen mijn vriend en ik te horen dat we een huurhuis konden krijgen, alleen wel 80 km verderop in de gemeente waar mijn vriend woonde. Even voor kerst 2005 kregen we de sleutel en dat was ook de laatste week dat ik bestellingen weg bracht. Ik ging weg terwijl ik net een mooie wijk van 130 klanten had opgebouwd.

Hoe nu verder………

Ik wilde wel doorgaan met Kleeneze, dus het werd een nieuwe start maken in de gemeente Alkemade. De eerste 2,5 maand in ons nieuwe huis, heb ik niks gedaan met Kleeneze. Ik was te druk met afstuderen, stage en het wennen aan het op jezelf wonen.

Doordat ik aan het afstuderen was heb ik gezegd, ik begin met 1 keer in de week catalogussen op te halen. Wel even wennen in een buurt die ik nog niet zo goed kende. We leerden net onze buren kennen. Mijn schoonouders hadden van tevoren al gezegd dat deze gemeente niet zo snel dingen zouden bestellen. Nou ben ik niet iemand die zomaar mensen in hokjes plaatst. Tegen mezelf heb ik toen gezegd wie het niet probeert kan het ook niet weten.

Met volle moed ging ik er tegen aan. Door vriendelijk te zijn en te blijven heb ik veel voor elkaar gekregen. En natuurlijk heb ik tegenslagen gehad: catalogussen kwijt geraakt, mensen die erg boos reageerden etc. Maar ik bleef positief! 2 maanden lang heb ik 1 keer in de week catalogussen opgehaald. Toen werd de druk voor het afstuderen te groot. Mijn scriptie was belangrijker dan de catalogussen. Dit was de laatste stap voordat ik mijn diploma zou krijgen. De maanden mei en juni heb ik helemaal niks gedaan. In juli ben ik weer begonnen met 1 keer lopen in de week. Augustus weer niet vanwege vakantie en de laatste afwerking van mijn scriptie. Eind augustus mijn scriptie ingeleverd, het was eindelijk na veel pijn en moeite af!.

Vanaf september loop ik nu 2 keer in de week de catalogussen rond te brengen. Tevens heb ik nog 2 banen. Ik werk 20 uur op een MBO school in Amsterdam als praktijkinstructeur Brood/Banket en 16 uur in een banketbakkerij in Amsterdam. Totaal reis ik 5 dagen op en neer naar Amsterdam met het openbaar vervoer. Dat is gemiddeld 10 a 12 uur in de week.

Tegen Peter en Hilda had ik gezegd dat ik in periode 11 persoonlijk 10% wilde halen. Het was voor mij een doel die ik wilde halen. En het is me gelukt!!! Ik heb nu een wijk opgebouwd met 70 klanten. Mijn team is nog niet zo groot, een stel uit Hoorn zit erbij en die bestellen ook regelmatig producten voor hun klanten.

Wat ik kan, kunnen jullie ook!!!!

Hieronder zie je de cheque die ik heb gekregen van periode 11. Ik wil iedereen succes wensen met hun eigen zaak. Dit is een hele mooie periode om veel geld te kunnen verdienen, maar je moet er wel wat voor doen!

Liefs Mirjam Boonstra, Nieuwe Wetering


Hier is ons verhaal: wij zijn gestart in september 2004 en hebben net als bijna iedereen ook veel tegenslagen gehad met Kleeneze. Veel catalogussen verloren, in het begin weinig orders, en in het begin zaten wij ook nog eens met veel schulden en konden hierdoor niet veel investeren in nieuwe catalogussen.

Ik (Peter) werk als postbode en mijn vrouw werkt 16 nachten in de zorg en we hebben 2 dochters (1 van 4 en 1 van 6 jaar) en als mijn vrouw nachts werkt moet zij overdag slapen en ik voor de kinderen zorgen en daarnaast werken wij met Kleeneze om een klantenbestand op te bouwen en een team te bouwen omdat wij niet in ons ééntje heel Nederland kunnen voorzien van Kleeneze catalogussen. Wij hebben weinig ervaring in netwerkmarketing en hebben ook geen verkoop ervaring.

Wat wij wel hebben is, doorzettingsvermogen, creatief zijn en weten wat werken is. Op dit moment zijn we erg druk bezig om kerstparty´s te houden zodat wij meer reclame kunnen maken over Kleeneze en dit werkt echt goed. Woensdag 1 november hadden wij onze 2de kerstparty waar wij weer een order hadden binnen gehaald van €226,- binnen 2 uur. Het is gezellig en makkelijk om te doen, je moet wel producten laten zien, maar die heb je snel terug verdient. Met Kleeneze verdienen wij elke maand geld, zoals in periode 10 verdiende wij €333,24 en nu in periode 11 verdienen wij €704,77.

Wij hebben in 1 maand tijd met Kleeneze onze verdienste ruim verdubbeld. Als wij als gewone mensen met weinig ervaring dit kunnen verdienen dat kan iedereen dit, je moet er wel wat voor doen. Onder aan deze brief hebben wij onze cheque van periode 10 en 11 gedaan zodat je kan zien wat wij verdiend hebben en wat jullie ook kunnen verdienen door de catalogussen consequent rond te brengen en een team te bouwen van mensen die ook een extra inkomen willen verdienen.

Peter & Michaëla van den Bosch te Wapenveld


 


 Gavin Scott
Gavin Scott and Bonnie Arapes new £70,000 Porsche Carrera 4
Gavin Scott and his partner, Bonnie Arapes are two of Kleeneze's most successful distributors. Gavins group accounts for monthly turnovers in excess of £3.8 million!

More about Gavin Scott

 Media Coverage
Kleeneze Press Articles

Take a look through the extensive and growing archive of press articles. Here you can find out more about Kleenezes continued success with its growing distributor base.

Kleeneze Testimonials

 Success now!
Success is about being in the right place at the right time. With home shopping booming worldwide and more and more people looking for ways to make an alternative income, Kleeneze is positioned in front of a huge growth wave.

Get your FREE Info Pack

 European Launch
Kleeneze have just launched in Holland in the Netherlands. Join my team now and be part of our incredible growth cycle into Europe!

Key People Needed Now!

Get your FREE Info Pack

 Did you know?
It requires no selling experience as the catalogues do it all for you, in fact the only time that you meet your customers is when
you deliver their goods!

 Did you know?
Kleeneze experienced 800% growth in the last 8 years and paid out more than £90 million to it's network of distributors in the last 4 years alone!
Promoter: Kleeneze UK Ltd, Express House, Clayton Business Park, Accrington, BB5 5JY - Please read The "Wealth Warning"
© 2003-2014 Gavin Scott - Independent Distributor of Kleeneze - Approval number 4136